Yhteistyökumppanit

Delimill Oy – BiOMill & Dog’s Health koiranruoat

BiOMill Swiss Professional on korkealaatuinen ja täydellinen kuivaruoka kaikille koirille; pennuista ikääntyville. Merkittävän ravitsemustutkimuksen myötä ja nykyaikaisten tuotantomenetelmien tuloksena, BiOMill Super Premium linja tarjoaa tasapainotettuja ja korkealaatuisia täysravintoja muodossa jota on miellyttävä käyttää. Ruokien raaka-aineet ovat pääosin peräisin sveitsiläisiltä maataloustuottajilta. Tällä varmistetaan lyhyt ja turvallinen tuotantoketju

Ruoan herkullisuus syntyy luonnollisesti ilman keinotekoisia aromiaineita ja rakeiden ominaisväri ilman keinotekoisia väriaineita. BiOMill ruoat eivät sisällä propyleeniglykolia. Antioksidantti ja vitamiinit ovat luonnollisia. Proteiinin ja rasvan sisältö on täydellisesti sovellettu koiran tarpeisiin, varmistamaan optimaalinen ruoansulatus ja suoliston toiminta. Koska tiedämme, että liiallinen rasvan käyttö johtaa liikalihavuuteen, joka taas voi aiheuttaa useita vakavia sairauksia, olemme tarkoituksella välttäneet tekemästä tuoteketjumme tuotteista liian tiivistettyjä.

Dog’s Health on sveitsiläinen puolikostea tuorelihaherkku & täysravinto koirille. Sveitsiläisistä raaka-aineista ja runsaasta tuorelihamäärästä valmistettu puolikostea, gluteeniton, viljaton, laktoositon ja erittäin herkullinen täysravinto kaikille koirille. Lihapitoisuus vähintään 72%. Runsas lihan määrä tekee ruoasta erittäin herkullista ja maistuu myös nirsoille! Erinomainen makupala koiran koulutuksessa!

 

BiOMill & Dog’s Health tuotteet saatavilla RIEMUSTA! 

 

 

Intersport Mikkeli

Intersport Mikkeli on paikallinen pitkän linjan urheilukauppa, jossa on laaja tuotevalikoima sekä erittäin ammattitaitoinen henkilökunta! Suositut Salomon SpeedCrossit sekä laadukkaat treenivaatteet löytyvät varmasti Intersportin valikoimista.

 

 

Lemmikkitarvike Riemu

Riemu on suomalainen ja paikallinen lemmikkieläinten erikoisliike. Riemusta löydät erinomaisen palvelun lisäksi laajan valikoiman koirien ja kissojen ruokia ja tarvikkeita. Riemun henkilökunta koostuu alan ammattilaisista ja lisäksi saman katon alta löytyvät myös trimmaus- ja osteopatiapalvelut.