top of page

Kenttien käyttö

Harjoittelu hallissa:

1. Juoksuiset nartut saavat harjoitella hallissa housujen kanssa ja vain oman suorituksensa ajan. Odottelu hallissa on kielletty.


2. Hallissa ei saa tupakoida.


3. Esteitä siirrettäessä on ehdottomasti varottava hallin seinien rikkoutumista. Suositeltavaa on ettei suuria esineitä sijoiteta seinien läheisyyteen.


4. Esteitä tai muita tavaroita ei saa jättää nojaamaan pressuseiniä vasten. 


5. Esteitä ei saa vetää mattoa pitkin.


6. Koirat eivät saa tehdä tarpeitaan sisälle halliin. Vahingon      sattuessa käytössämme on eritesakko 10 euroa, joka tulee suorittaa yhdistyksen tilille. Hallista löytyy siivousvälineet, joilla vahingot tulee siivota.


7. Esteet ja muut käytetyt välineet korjataan harjoittelun päätyttyä hallin seinustoille.


8. Halli on tarkoitettu vain KooKoo99 jäsenten omaan käyttöön. Vuokrauksesta ulkopuolisille sovitaan tapauskohtaisesti.


9. Hallia käytetään harjoitteluaikataulun mukaisesti. Mikäli useampi ryhmä harjoittelee samanaikaisesti, on hallin käytössä etusijalla se ryhmä, jolle harjoitteluaika on varattu kenttävarauslistassa. Muina aikoina halli on vapaasti jäsenten käytössä.

kookoo99_mikkeli_harjoitusalue.jpg
Spanieli

Harjoittelu kentillä ja ulkotiloissa:

1. Kentille ei saa ajaa autoilla. Autot on aina jätettävä niille varatulle parkkialueelle.

2. Koirat eivät saa tehdä tarpeitaan kenttäalueille saati niillä oleviin esteisiin.

3. Esteitä tai muita tavaroita ei saa jättää kentille lojumaan, vaan nämä on aina korjattava oikeille paikoilleen harjoittelun loputtua.

4. Kentillä ei saa käyttää kiinteitä merkintävälineitä kuten spray-maaleja, joiden poisto vaatii maa-aineksen siirtämisen.

5. Kentät on tarkoitettu vain Kookoo99 jäsenten omaan käyttöön. Vuokrauksesta ulkopuolisille sovitaan tapauskohtaisesti.

6. Kenttiä käytetään harjoitteluaikataulun mukaisesti. Mikäli useampi ryhmä harjoittelee samanaikaisesti, ovat kenttien käytössä etusijalla  ne ryhmät, joille harjoitteluaika on varattu kenttävarauslistassa. Muina aikoina kentät ovat vapaasti jäsenten käytössä.

Mikäli huomaat jotain rikkoutuneen, ota välittömästi yhteys Pentti Hiltuseen, Puh. 040-508 1214

HUOM! Koiran sairastaessa huomioi alla oleva:

Nenäpunkki:

  • Oireilevan koiran on jättäydyttävä treeneistä pois välittömästi

  • Kaikki saman talouden koirat tulee hoitaa samanaikaisesti, oli niillä oireita tai ei

  • Karanteeniaika sekä treeneihin, tapahtumiin, kilpailuihin ja kokeisiin, että kaikkiin muihinkin yhdistykseen järjestämiin tilaisuuksiin on koiralla 2 viikkoa viimeisestä lääkkeen anto kerrasta. Jos lääkityksenä käytetään kerta-annosta, lasketaan kaksi viikkoa tuosta hetkestä

  • Karanteeni koskee perheen kaikkia koiria


Kennelyskä:

  • Samalla muistutamme, että kennelyskässä karanteeniaika on 2 viikkoa siitä hetkestä, kun koira on terve eikä oireile sairautta enää millään lailla.

  • Karanteeni koskee myös perheen kaikkia koiria.

Boy Cuddling with his Dog
bottom of page