top of page

Yhteistyökumppanit

Lemmikkitarvike Riemu

Riemu on suomalainen ja paikallinen lemmikkieläinten erikoisliike. Riemusta löydät erinomaisen palvelun lisäksi laajan valikoiman koirien ja kissojen ruokia ja tarvikkeita. Riemun henkilökunta koostuu alan ammattilaisista ja lisäksi saman katon alta löytyvät myös trimmaus- ja osteopatiapalvelut.

Lemmikkiliike Riemu-logo

TUJOMA - ARION

Arionilta löytyy laadukkaat ja herkulliset ruoat kissoille ja koirille, kaikkiin elämänvaiheisiin ja erityistarpeisiin. Laatu perustuu tutkimus- ja valmistustyöhön yli 25 vuoden kokemuksella. Euroopassa valmistetut ruoat on kehitetty vähentämään ruoka-aineyliherkkyyksiä.

Arion Original on täysin gluteeniton eikä sisällä lainkaan maissia, vehnää tai soijaa. Tuotteissa ei ole myöskään käytetty keinotekoisia väri- tai makuaineita. Tällä tavalla Arion Original auttaa vähentämään ruoka-aineyliherkkyyksiä.

Arion Original Grain-Free on täysin viljaton täysrehusarja aikuisille koirille. Ainutlaatuinen sekoitus luonnollisia ja korkealaatuisia raaka-aineita takaavat optimaalisen ruuansulatuksen ja erittäin korkean maittavuuden. Viljat ja riisi on korvattu sarjassa pääosin perunalla ja sarjasta löytyy kolme eri tuotetta.

Koirat eivät ole identtisiä, joillakin on erityisiä tarpeita. Arion CARE -ruoalla saat ratkaisun näihin erityisiin tarpeisiin.

Arion on valmistanut neljä erilaista ruokaa eläinlääkäreiden kanssa, koiran päivittäiseksi ruoaksi:

  • Weight

  • Digest

  • Hypoallergenic

  • Joint

Kaikissa Arion CARE -tuotteissa on monoproteiini resepti.

Syöttämällä koiraa Arion CARE -tuotteilla, omistajat voivat vastata koiran erityisiin tarpeisiin sekä vaikuttaa niiden elämänlaatuun positiivisesti. Ainutlaatuisella koostumuksella ja terveysvaikutteisilla lisätyillä aineilla Arion CARE-tuotteet tekevät eron. Päivittäisellä ruokinnalla näet tuon eron itse.

Arion CARE -tuotteisiin lisätään erilaisia luonnollisia kasviuutteita (sitrus, neilikka, kurkuma, rosmariini), joilla on vahva yhteisvaikutus. Nämä uutteet ovat yli kolme kertaa tehokkaampia vapaita radikaaleja vastaan kuin E-vitamiini.

  • 100% laatu- ja makutakuu 

  • Bonuscard sovelluksen avulla saat ostoetuja jokaisesta ostoksestasi!

  • Rekisteröidy Bonuscardiin osoitteessa www.bonuscard.com tai lataamalla puhelinsovellus

A4_arion_yleismainos_210x297mm.jpg
SADSAFSA.png
bottom of page