top of page

Yhteistyökumppanit

Lemmikkitarvike Riemu

Riemu on suomalainen ja paikallinen lemmikkieläinten erikoisliike. Riemusta löydät erinomaisen palvelun lisäksi laajan valikoiman koirien ja kissojen ruokia ja tarvikkeita. Riemun henkilökunta koostuu alan ammattilaisista ja lisäksi saman katon alta löytyvät myös trimmaus- ja osteopatiapalvelut.

Lemmikkiliike Riemu-logo
Primordial grain free

Delimill Oy – Primortial

Primordial Grain Free on viljaton, herkullinen ja lihaisa täysravinto, joka perustuu koirien luonnollisiin ravitsemuksellisiin tarpeisiin. Primordial-ruoat sisältävät runsaasti sekä tuoretta että kuivattua luutonta lihaa. Eläinperäisten raaka-aineiden osuus on 70 % ja hedelmien, vihanneksien ja yrttien 30 %.

Koska viljat eivät kuulu koirien luontaisiin ravintotottumuksiin, kaikki sarjan ruoat ovat täysin viljattomia eivätkä sisällä riisiä, maissia tai soijaa.

Anatomisesti lihansyöjillä on lyhyt ruoansulatuskanava, ja siksi ne tarvitsevat ruokaa, jossa on runsaasti lihaa ja vähemmän viljoja.

 

Jokaisessa ruoassa on kuivalihan lisäksi myös 35 % luutonta, lempeästi höyrytettyä tuorelihaa. Lihat höyrytetään proteiinipitoisuuden säilyttämiseksi ja parhaan hyödyn varmistamiseksi. Vihannekset on valikoitu niin, että ne sisältävät matalan glykeemisen indeksin hiilihydraatteja, jotka pystyvät pitämään verensokerin tasaisena, tuomaan tasapainoa ruokaan, takaamaan riittävän energiansaannin ja ylläpitämään kokonaisvaltaista hyvinvointia ja huippukuntoa.

Vivere

Delimill Oy –  Vivere

Vivere Low Grain on matalahiilihydraattinen täysravinto, jonka huolella valikoidut raaka-aineet ovat sellaisia, joita koirat voisivat itsekin löytää luonnosta ravinnokseen. Kaikki ruoat on viljattomia, maissittomia, soijattomia. Suunnittelussa on huomioitu myös herkät koirat SENSITIVE-periaattein.

Swiss Natural

Delimill Oy –  Dog’s Health

Dog’s Health on sveitsiläinen puolikostea tuorelihaherkku & täysravinto koirille. Sveitsiläisistä raaka-aineista ja runsaasta tuorelihamäärästä valmistettu puolikostea, gluteeniton, viljaton, laktoositon ja erittäin herkullinen täysravinto kaikille koirille. Lihapitoisuus vähintään 72%. Runsas lihan määrä tekee ruoasta erittäin herkullista ja maistuu myös nirsoille! Erinomainen makupala koiran koulutuksessa!

SADSAFSA.png
bottom of page