top of page

Koulutus

Kookoo99:ssä pyritään monipuoliseen koiraharrastamiseen. Mukaan toimintaan pääsevät kaiken kokoiset ja rotuiset koirat.

 

Harjoitusryhmiä on eri tasoisia, joten jokaiselle löytyy varmasti sopiva ryhmä. Säännöllisten koulutusryhmien lisäksi järjestetään alkeiskursseja sekä muita koulutuksia. Näistä löytyy lisätietoja kohdasta ”alkeiskurssit ja muu kurssitoiminta”.

Pelkkä vuosijäsenmaksu ei sisällä koulutusryhmäpaikkaa, joten tämä tulee lunastaa erikseen. Lisäksi mm. alkeiskurssit hinnoitellaan erikseen, eikä kurssille osallistuvan tarvitse olla välttämättä seuran jäsen. Seuran omilla aktiivijäsenillä on kuitenkin etusija alkeiskursseille sekä muihin koulutuksiin, mikäli paikkoja ei ole kaikille halukkaille.

Seuramme kautta saat koulutusta agilityssä, rallytokossa sekä hoopersissa. Ohjattua tokokoulutusta meillä ei valitettavasti tällä hetkellä ole. Lisäksi järjestämme koulutuksia kysynnän mukaan näyttelytoiminnasta. Tavoitteena on, että sinä ja koirasi harrastatte mukavammin ja turvallisemmin.

Skotlanninpaimenkoira kesällä
Japaninpystykorva

Talkoovelvoite

Osallistuminen talkootoimintaan on jäsenyyden edellytys, ja yhdistyksen jäsenten odotetaankin osallistuvan mm. vuoden mittaan järjestettäviin kenttien kunnossapitotalkoisiin. Talkoiksi lasketaan myös kilpailuissa työskentely. Mikäli harjoitteluryhmissä ei riitä paikkoja kaikille halukkaille, jaetaan paikat sen perusteella kuinka ahkerasti jäsen on ollut mukana yhdistyksen talkoissa.

 

Yhdistyksen toimintaohjeet helposti tarttuvien tautien suhteen:

Nenäpunkki:

  • Oireilevan koiran on jättäydyttävä treeneistä pois välittömästi

  • Kaikki saman talouden koirat tulee hoitaa samanaikaisesti, oli niillä oireita tai ei

  • Karanteeniaika sekä treeneihin, tapahtumiin, kilpailuihin ja kokeisiin, että kaikkiin muihinkin yhdistykseen järjestämiin tilaisuuksiin on koiralla 2 viikkoa viimeisestä lääkkeen anto kerrasta. Jos lääkityksenä käytetään kerta-annosta, lasketaan kaksi viikkoa tuosta hetkestä

  • Karanteeni koskee perheen kaikkia koiria

Kennelyskä:

  • Samalla muistutamme, että kennelyskässä karanteeniaika on 2 viikkoa siitä hetkestä, kun koira on terve eikä oireile sairautta enää millään lailla.

  • Karanteeni koskee myös perheen kaikkia koiria.

Pakkasrajat

Pääsääntöisesti harjoitukset perutaan, jos pakkasta on enemmän kuin -10 astetta.

Pakkastilanteen lentokentän mittausasemalta voi tarkistaa ennen harjoitusten alkua:

Jos ryhmäläinen haluaa omalta osaltaan perua harjoitukset jo pienemmillä pakkaslukemilla, tulisi poisjäännistä ilmoittaa kouluttajalle viimeistään tuntia ennen harjoitusten alkua. Mikäli ryhmäläinen on ilmoittamatta poissa harjoituksista kolme kertaa, tarkoittaa se myös ryhmäpaikan menettämistä.

Luminen koira
bottom of page