top of page

Sponsoriesittelyt


TUJOMA Kotimainen tukkuliike edustaa kokonaisvaltaisesti lemmikkien hyvinvointia. Miksi valita TUJOMA?

  • Tuotteet kaikille lemmikeille

  • Laajat valikoimat heti varastosta

  • Kotimainen perheyritys

  • Nopeat toimituksetArionilta löytyy laadukkaat ja herkulliset ruoat kissoille ja koirille, kaikkiin elämänvaiheisiin ja erityistarpeisiin. Laatu perustuu tutkimus- ja valmistustyöhön yli 25 vuoden kokemuksella. Euroopassa valmistetut ruoat on kehitetty vähentämään ruoka-aineyliherkkyyksiä.


Arion Original on täysin gluteeniton eikä sisällä lainkaan maissia, vehnää tai soijaa. Tuotteissa ei ole myöskään käytetty keinotekoisia väri- tai makuaineita. Tällä tavalla Arion Original auttaa vähentämään ruoka-aineyliherkkyyksiä. Arion Original Grain-Free on täysin viljaton täysrehusarja aikuisille koirille. Ainutlaatuinen sekoitus luonnollisia ja korkealaatuisia raaka-aineita takaavat optimaalisen ruuansulatuksen ja erittäin korkean maittavuuden. Viljat ja riisi on korvattu sarjassa pääosin perunalla ja sarjasta löytyy kolme eri tuotetta. Koirat eivät ole identtisiä, joillakin on erityisiä tarpeita. Arion CARE -ruoalla saat ratkaisun näihin erityisiin tarpeisiin.

Arion on valmistanut neljä erilaista ruokaa eläinlääkäreiden kanssa, koiran päivittäiseksi ruoaksi:

  • Weight

  • Digest

  • Hypoallergenic

  • Joint

Kaikissa Arion CARE -tuotteissa on monoproteiini resepti. Syöttämällä koiraa Arion CARE -tuotteilla, omistajat voivat vastata koiran erityisiin tarpeisiin sekä vaikuttaa niiden elämänlaatuun positiivisesti. Ainutlaatuisella koostumuksella ja terveysvaikutteisilla lisätyillä aineilla Arion CARE-tuotteet tekevät eron. Päivittäisellä ruokinnalla näet tuon eron itse.

Arion CARE -tuotteisiin lisätään erilaisia luonnollisia kasviuutteita (sitrus, neilikka, kurkuma, rosmariini), joilla on vahva yhteisvaikutus. Nämä uutteet ovat yli kolme kertaa tehokkaampia vapaita radikaaleja vastaan kuin E-vitamiini.Riemu on koiraharrastajan aarreaitta. Riemukauppa.fi -nettikaupan lisäksi heidät löytää Lahden ja Mikkelin myymälöistä. Riemu on erikoistunut koiraharrastustarvikkeisiin ja sieltä löydät erityisen kattavan valikoiman harrastustarvikkeita, treenileluja ja palkitsemismakupaloja. Riemusta löydät myös laadukkaat ruoat sekä koirille että kissoille.
Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Kutsu vuosikokoukseen

KooKoo99 ry:n vuosikokous sunnuntaina 10.3.2024 klo 18:00 Bierkuhl Oy:n toimitiloissa. Osoite: Pellonlaita 1, 50600 Mikkeli Mikäli sinulla on vuosikokouksen käsiteltäväksi asioita, ilmoitathan niistä

Comments


bottom of page